Ingredienser
Bærlag
2 dl bjørnebær
1/2 dl Dansukker Gelésukker Multi
2 ss Dansukker Lys Sirup
Lag 1
3 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Gelésukker Multi
1 ss vaniljesukker
50 g hakket hvit sjokolade
Lag 2
3 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Gelésukker Multi
1/2–1 ts pulver av matcha-te
50 g hakket hvit sjokolade
Instruktioner
Bærene
Bland bærene med sukker og sirup i en liten gryte. La koke i 1 minutt. Fordel syltetøyet i bunnen av 4 glass. Avkjøl.
Lag 1
Bland fløte, gelésukker og vaniljesukker i en gryte, og la koke i et halvt minutt. Ha i den hakkede sjokoladen, og la den smelte. Hell forsiktig over syltetøyet, og sett i kjøleskapet for å stivne.
Lag 2
Bland fløte og gelésukker i en gryte, og la koke i et halvt minutt. Ha i den hakkede sjokoladen og en halv teskje matcha-pulver, og rør rundt. Hell forsiktig over det andre laget i de fire glassene. Sett til avkjøling i kjøleskap.
Pynt med revet hvit sjokolade.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.