Ingredienser
Bunn
15 stk. Digestive-kjeks
75 g smør eller margarin
Fyll
2 dl kesam
2 dl crème fraîche
1 dl Dansukker Gelésukker Multi
Topp
1/2 liter friske eller frosne bær, f.eks. bringebær
4 dl spedd saft, helst samme smak som bærene
2 dl Dansukker Gelésukker Multi
Instruktioner
Knus kjeksene. Smelt matfettet, og ha det over i de knuste kjeksene. Bland godt. Trykk ut smuleblandingen i bunnen av en form med avtakbar kant. Kok opp 1 dl crème fraîche med gelésukkeret, og la koke i 1/2 minutt. Bland i resten av crème fraîchen og kesamen. Legg fyllet oppå bunnen. Settes i kjøleskap for å stivne. Legg bærene oppå fyllet. Større bær som jordbær deles eller skjæres i skiver. Bland saft og gelésukker i en kasserolle og la koke i 1/2 minutt. Ta kasserollen fra platen, og avkjøl. Fordel geleen over bærene. Oppbevares i kjøleskap.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.