Romboller

50 stk.
Romboller
Stemmer: (12 stemmer)

Ingredienser

150 g smør
150 g sjokolade
3 egg
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker
1/2 ts flaksalt
2 dl hvetemel
2 ss mørk rom
Dansukker Perlesukker


Sett ovnen på 175 °C.
Kle en form (20 x 20 cm) med bakepapir.
Smelt smøret i en gryte. Ta gryten av platen, og tilsett den hakkede sjokoladen.
Visp sammen egg, sukker, vaniljesukker og salt i en stor bolle.
Tilsett sjokoladen, og vend inn melet.
Hell røren i formen, og bak i ovnen i ca. 10 minutter.
La kaken avkjøles helt.
Smuldre kaken ned i en stor vispebolle, og tilsett rom mens du rører på lav hastighet.
Fortsett å blande til røren begynner å samle seg og du kan forme boller av den.
Rull til små boller, og vend dem i sukkeret.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker