Ingredienser
200 g melkesjokolade
250 g mørk sjokolade
2 dl kremfløte
3 stk. stjerneanis
3 ss Dansukker Mørk Sirup
Kakao
Instruktioner
Kle en form (20 x 20 cm) med bakepapir.
Hakk sjokoladen.
Varm opp kremfløten sammen med stjerneanisen nesten til kokepunktet, ta gryten av platen og la hvile i 5 minutter.
Varm opp kremfløten igjen, og rør inn den hakkede sjokoladen og sirupen. Ta ut stjerneanisen.
Hell røren over i formen som er kledd med bakepapir.
Dekk med plastfolie, og la stå minst 24 timer i kjøleskap.
Del opp i 50–60 biter, og sikt kakao over.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.