Brun Farin
Brun Farin, er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun Farin brukes blant annet i Irish Coffee, som dryss på rømmekolle, til glasering av skinker og på kaker. Brun Farin er velegnet til matlaging fordi den litt spesielle, krydrete aromaen passer godt til smaken i blant annet etnisk mat. Brun Farin får dessuten smaken av de øvrige råvarene og krydderne til å tre bedre fram.
Mål og vekt: Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 ss = ca. 13 g
1 ts = ca. 4 g
Tips
- Litt Brun Farin i paneringen til fisk gir en ny, spennende smak.
- Bland 120 g brun farin med 380 g sukker, så får du 500 g lys farin.
- Erstatt en kopp melis med en kopp brun farin neste gang du baker sjokoladekake. Det gir ekstra god smak.
- Farin er godt å bruke i matlagingen. Prøv gjerne å rulle kyllingfileter lett i farin før du steker dem. Deilig!
Brun Farin
Les mer om smakssirklene våre »
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1650 kJ/390 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 97 g |
- hvorav sukkerarter | 95 g |
Protein | < 0,5 g |
Salt | 0,08 g |
Oppskrifter
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.