Ta hånd om det gode

Ved å ta hånd om det som blir til overs, kan du både skåne miljøet og sikre deg noen skikkelige godbiter! Kast derfor ikke fruktskallet, grøtrestene eller nøttene som aldri ble knekt. Ta hånd om det gode!

Blodgrapefrukt- og klementinmarmelade

Blodgrapefrukt- og klementinmarmelade

Pannacotta-risengrynsgrøt

Pannacotta-risengrynsgrøt

Appelsinmarmelade med ingefær

Appelsinmarmelade med ingefær

Fikenmarmelade

Fikenmarmelade

Klementin- og gulrotmarmelade

Klementin- og gulrotmarmelade

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelade med safran

Rødkålsalat

Rødkålsalat

Kandisert fruktskall

Kandisert fruktskall

Nøtter i sirup

Nøtter i sirup

Syltet rødløk med chili

Syltet rødløk med chili

Chilisirup

Chilisirup

Vanilje- og kardemommesirup

Vanilje- og kardemommesirup

Appelsinmarmelade med sjokolade

Appelsinmarmelade med sjokolade