Ta hånd om det gode

Ved å ta hånd om det som blir til overs, kan du både skåne miljøet og sikre deg noen skikkelige godbiter! Kast derfor ikke fruktskallet, grøtrestene eller nøttene som aldri ble knekt. Ta hånd om det gode!

Nedenfor finner du oppskrifter på Kandisert fruktskall, Nøtter i sirup, Pannacotta-risengrynsgrøt, Rødkålsalat, Pærechutney, Syltet rødløk med chili, Chilisirup, Vanilje- og kardemommesirup, Sitrusmarmelade med safran, Klementin- og gulrotmarmelade, Fikenmarmelade, Appelsincurd, Appelsinmarmelade med sjokolade og Appelsinmarmelade med ingefær.

Kandisert fruktskall

Kandisert fruktskall

Nøtter i sirup

Nøtter i sirup

Pannacotta-risengrynsgrøt

Pannacotta-risengrynsgrøt

Rødkålsalat

Rødkålsalat

Pærechutney

Pærechutney

Syltet rødløk med chili

Syltet rødløk med chili

Chilisirup

Chilisirup

Vanilje- og kardemommesirup

Vanilje- og kardemommesirup

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelade med safran

Klementin- og gulrotmarmelade

Klementin- og gulrotmarmelade

Fikenmarmelade

Fikenmarmelade

Appelsincurd

Appelsincurd

Appelsinmarmelade med sjokolade

Appelsinmarmelade med sjokolade

Appelsinmarmelade med ingefær

Appelsinmarmelade med ingefær