Friske desserter

Unn deg en lekker dessert etter påskemiddagen. Hvis du vil gjøre det helt enkelt, disker du raskt opp med en frisk og fruktig yoghurtdessert. Eller hvorfor ikke bake Vafler - med kaffesaus som også passer godt til ettermiddagskaffen.

Nedenfor finner du oppskrifter på Porsjonsostekake lag på lag, Sitronparfait på knekkbunn og sitronsaus, Hylleblomstgranité, Crème brûlée, Påskepavlova fylt med sitronkrem og pasjonsfruktsaus, Påskepannacotta med kanelflarn, Påskedessert, Fersken på marsipanbunn med champagnesaus, Zabaglione, Enkel yoghurtdessert og Vafler med kaffesaus.

Porsjonsostekake lag på lag

Porsjonsostekake lag på lag

Sitronparfait på knekkbunn og sitronsaus

Sitronparfait på knekkbunn og sitronsaus

Hylleblomstgranité

Hylleblomstgranité

Crème brûlée

Crème brûlée

Påskepavlova fylt med sitronkrem og pasjonsfruktsaus

Påskepavlova fylt med sitronkrem og pasjonsfruktsaus

Påskepannacotta med kanelflarn

Påskepannacotta med kanelflarn

Påskedessert

Påskedessert

Fersken på marsipanbunn med champagnesaus

Fersken på marsipanbunn med champagnesaus

Zabaglione

Zabaglione

Enkel yoghurtdessert

Enkel yoghurtdessert

Vafler med kaffesaus

Vafler med kaffesaus