Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbraen, som opprinnelig kommer fra Kina, ble tidligere ansett for å ha styrkende egenskaper. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre. La deg inspirere av oppskriftene våre.

Nedenfor finner du oppskrifter på Limepai med graham og rabarbratopping, Rabarbramarmelade med kardemomme og vanilje, Karlsbaderboller med rabarbra, Minirabarbrapaier med varmvispet marengs, Rabarbramarmelade, Jordbær- og rabarbramuffins med smuldretrekk, Rabarbramargarita, Rabarbracurd, Rabarbraparfait, Rabarbrachutney, Rabarbrakompott med kanelis og Rabarbrasaft.

Limepai med graham og rabarbratopping

Limepai med graham og rabarbratopping

Rabarbramarmelade med kardemomme og vanilje

Rabarbramarmelade med kardemomme og vanilje

Karlsbaderboller med rabarbra

Karlsbaderboller med rabarbra

Minirabarbrapaier med varmvispet marengs

Minirabarbrapaier med varmvispet marengs

Rabarbramarmelade

Rabarbramarmelade

Jordbær- og rabarbramuffins med smuldretrekk

Jordbær- og rabarbramuffins med smuldretrekk

Rabarbramargarita

Rabarbramargarita

Rabarbracurd

Rabarbracurd

Rabarbraparfait

Rabarbraparfait

Rabarbrachutney

Rabarbrachutney

Rabarbrakompott med kanelis

Rabarbrakompott med kanelis

Rabarbrasaft

Rabarbrasaft