Baking med sitron og appelsin

Start året med friske innslag av situs i kaker og bakverk. Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell. La deg inspirere av de gode oppskriftene våre.

Nedenfor finner du oppskrifter på Kremet sitronpai, Sjokoladekake i langpanne med innkokte klementiner, Sitronmousseterte med kiwi, Sitronruter, Italiensk sitronpai, Appelsinclafouti, Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus, Appelsin-cantuccini (italienske skorper), Appelsinkake med appelsincurd fyll, Appelsinkake og Fristende appelsinruter.

Kremet sitronpai

Kremet sitronpai

Sjokoladekake i langpanne med innkokte klementiner

Sjokoladekake i langpanne med innkokte klementiner

Sitronmousseterte med kiwi

Sitronmousseterte med kiwi

Sitronruter

Sitronruter

Italiensk sitronpai

Italiensk sitronpai

Appelsinclafouti

Appelsinclafouti

Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus

Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus

Appelsin-cantuccini (italienske skorper)

Appelsin-cantuccini (italienske skorper)

Appelsinkake med appelsincurd fyll

Appelsinkake med appelsincurd fyll

Appelsinkake

Appelsinkake

Fristende appelsinruter

Fristende appelsinruter