Paier med variasjon

Pai er noe de fleste liker. En rett som passer like bra til lunsj, kveldsmat, i en buffet og til dessert. Enkel å variere med ulikt fyll. Du kan også lage paien i langpanne hvis du trenger mange porsjoner, det er bare å doble oppskriften. Paiene kan også bakes ut i porsjonsformer hvis du for eksempel vil servere dem som forrett.

Nedenfor finner du oppskrifter på Tomatpai, Skalldyrpai, Kremet sitronpai, Karamelleplepai, Plommepai, Smuldrepai med pærer, Blåbærpai og Karamellpai med nøtter.

Tomatpai

Tomatpai

Skalldyrpai

Skalldyrpai

Kremet sitronpai

Kremet sitronpai

Karamelleplepai

Karamelleplepai

Plommepai

Plommepai

Smuldrepai med pærer

Smuldrepai med pærer

Blåbærpai

Blåbærpai

Karamellpai med nøtter

Karamellpai med nøtter