Barneselskap


Med litt planlegging og fantasi kan barneselskapet bli en kjempesuksess! Her er seks selskapstemaer med knallgode oppskrifter, maler til fine innbydelser, tips til morsomme leker og mye mer.

Bondegårdsparty

Kykeliky og velkommen til bondegårdsparty med kyr, katter og kaniner! Her finner du alt du trenger for å ordne med kaker, leker og pynt som gjør selskapet riktig landlig – selv om dere bor midt i byen.

Oppskrifter » 
Aktiviteter og leker »

Bowlingparty

Bowling er skikkelig gøy! Ordentlige bowlingkuler og kjegler er selvsagt ikke noe som egner seg for vanlige stuegulv, men det løser du enkelt med våre tips og triks. Bowlingtemaet går selvsagt igjen i alt fra innbydelsene til godsakene. Partyet kan begynne!

Oppskrifter » 
Aktiviteter og leker »

Eventyrselskap

Det var en gang for lenge siden et fødselsdagsselskap med mange barn. Plutselig ble den forvandlet til et ordentlig eventyrselskap der alle barna ble riddere og prinsesser! De spiste forheksede småstein, prinsessekake og drakk av den magiske milkshaken som gav overnaturlige krefter...

Oppskrifter » 
Aktiviteter og leker »

Jungelbursdag

Hva med et ordentlig jungeleventyr? Uten skumle tigre, men med søte aper og slanger i stedet. Så hvis barna har lyst til å svinge seg i lianene, skal du ta en titt i vår jungelhåndbok.

Oppskrifter » 
Aktiviteter og leker »

Rockeparty

Pynt, lek og rock 'n roll? Absolutt! Her er partyet som vibrerer av sceneopptredener og euforiske fans som digger i takt med den hotteste musikken. Discokulen snurrer og scenen venter – her er alle stjerner!

Oppskrifter » 
Aktiviteter og leker »

Sjørøverbursdag

Vi seilte fra Karibien og ankret opp i natt... Hva med en heidundrende sjørøverbursdag?

Er du klar til å ta imot en gjeng sjørøvere hjemme hos deg, så kommer det nå et skip lastet og klart med piratleker, oppskrifter og tips for alle små sjøulker.

Oppskrifter » 

Aktiviteter og leker »