Våre sylteprodukter

Med Syltesukker kan du enkelt og raskt koke syltetøy og marmelade.


Syltesukker

Syltesukker

Med Syltesukker lager du ditt eget syltetøy eller marmelade på noen minutter. Pakken på 1 kg inneholder alt du trenger for et vellykket resultat: sukker, pektin fra sitrusfrukter, sitronsyre og natriumbenzoat. Du trenger bare tilsette bærene og eventuelt litt vann. Du kan bruke både friske og frosne bær.

Mål og vekt: Syltesukker
1 dl = ca. 95 g


Sukker

Sukker

Sukker er det mest brukte av våre produkter. Vi selger dessuten også økologisk dyrket sukker. Det som skiller økologisk dyrket sukker fra vanlig sukker, er dyrkingsmetoden. Den skjer helt uten tilføring av ugressmidler og kunstig gjødsel.

Mål og vekt: Sukker
1 ss = 15 ml = ca. 13 g
1 dl = 100 ml = ca. 85 g
1,2 dl = 120 ml = ca. 100 g


Fruktsukker

Fruktsukker

Fruktsukker kan brukes til kaldrørt saft og syltetøy. Fruktsukker er et perfekt sukker til frukt og bær, siden det fremhever bærenes og fruktens egne smaker. Fruktsukker søter mer enn vanlig sukker og kan derfor brukes i mindre mengder.

Mål og vekt: Fruktsukker
1 dl = ca. 70 g
1 ss = ca. 12 g
1 ts = ca. 4 g


Rørsukker

Rørsukker

Rørsukker fungerer på samme måte som sukker, men gir en dypere farge og kraftigere smak på syltetøyet og marmeladen. Rørsukker er et demerarasukker som fremstilles av sukkerrør. Alt Rørsukker fra Dansukker vil fra nå av være merket med det internasjonale Fairtrade-merket.

Mål og vekt: Rørsukker
1 dl = ca. 90 g
1 ss = 15 g
1 ts = 5 g