Hete retter fra Cuba

Varmt, hett og smaksrikt. Det svinger i salsatoner på kjøkkenet. Den karibiske matlagingen har røtter i mange kulturer – Afrika, Europa, Asia. Fremtredende ingredienser er chili, kokos, koriander og ingefær. Kjøtt og fisk marineres ofte med ulike krydder. Dessertene på det kubanske spisekartet består ofte av fersk frukt med smakstilsetning av sukker og en skvett rom.

Nedenfor finner du oppskrifter på Kokospanerte reker, Lime-timiankylling, Krabbekaker, Kubansk bønnesalat, Søtt kokosnøttbrød, Avokado og jordbærsalat, Demerara Rum Punch og Kokosis.

Kokospanerte reker

Kokospanerte reker

Lime-timiankylling

Lime-timiankylling

Krabbekaker

Krabbekaker

Kubansk bønnesalat

Kubansk bønnesalat

Søtt kokosnøttbrød

Søtt kokosnøttbrød

Avokado og jordbærsalat

Avokado og jordbærsalat

Demerara Rum Punch

Demerara Rum Punch

Kokosis

Kokosis