Fra sol til bord

20. januar 2016

Lys opp vintermørket med herlig sitrusmarmelade! I årets marmeladeoppskrifter lar vi oss inspirere av sydligere breddegrader, og besøker de bølgende italienske lavendelplantasjer og lunder nedtynget med Bergamott, Appelsin og Pomerans.

Smaker som Earl Grey, basilikum og svart pepper gir ekstra krydder til så vel frokostbordet som storstilte teselskap.

Med Dansukker Syltesukker og Fairtrade Vaniljesukker, går det lett og raskt å lage sin egen gode marmelade. Her byr vi på noen velsmakende oppskrifter, som gir lyst til å eksperimentere.

For mer inspirasjon og flere sitrusoppskrifter, besøk gjerne www.dansukker.no.

Last ned pressemelding og oppskrifter som word-dokument

Nedenfor finner du høyoppløselige bilder fra pressemeldingen. Klikk på bildet og høyreklikk deretter den store bildet for å lagre.

 

Appelsin og Earl Grey marmelade (27 MB)

Sitron-lavendel marmelade (31 MB)

Sitron-pepper-basilikum marmelade (28 MB)

 

Har du spørsmål vedrørende oppskrifter og bilder, vennligst kontakt:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

For andre spørsmål vedrørende pressematerialet, vennligst kontakt:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com