Muscovadorørsukker gir farge og smak i en herlig mix på påskebordet

16. februar 2016

Alle påskebord med verdighet trenger en søt avrunding! Nå når påsken snart står for døren er det på tide å begynne planleggingen av påskens desserter og bakverk med det lille ekstra. Hva passer bedre enn å bruke fridagene til å eksperimentere på kjøkkenet?

Hva med gode mandelkaker i form, sjokoladewhoopies eller små søte CakePops-harer på pinner? Perfekte å ha på påskebordet eller når man skal ut på tur.

Med Dansukkers lyse eller mørke Muscovadorørsukker og Muscovadosirup får kaker og desserter ikke bare en vakker farge, men også en smak av lakris og karamell. Både rørsukker og sirup utvinnes fra sukkerrør som er dyrket på Mauritius, og kanskje er det nettopp det varme, herlige klimaet som gir bakverket en ekstra touch?

Last ned pressemelding og oppskrifter som word-dokument

Nedenfor finner du høyoppløselige bilder fra pressemeldingen. Klikk på bildet og høyreklikk deretter den store bildet for å lagre.

 

Fylte mandelkaker i form (22 MB)

Sjokolade whoopies med appelsinfyll (34 MB)

Cake pops-harer (37 MB)

 

Har du spørsmål vedrørende oppskrifter og bilder, vennligst kontakt:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

For andre spørsmål vedrørende pressematerialet, vennligst kontakt:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com