Skap søte sommerminner

25. april 2017

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Nå er tiden inne for å bruke sesongens deilige frukt, bær og grønnsaker. Lag saft, syltetøy eller bakverk med sommerens smaker, nyt dem nå, eller spar dem til sesongen er slutt.

Hyllebær og rabarbra er blant de første vekstene som titter frem. Få en forsmak på sommeren med en frisk hyllebærsaft laget på Mørkt Muscovadorørsukker. Lag små rabarbrapaier med varmvispet marengs, eller lekre små makroner med bringebærkrem til dessert.

Bland jordbær, sitron og mynte til et frisk syltetøy. Solmodne pærer gir en fennikel- og pæremarmelade som er det perfekte tilbehør til høstens ostefat. Sensommerens bjørnebær og en skvett gin på krukke blir en flott vertinnegave. Med syltesukker er det enkelt å lage selv.

Last ned pressemelding og oppskrifter som word-dokument

Nedenfor finner du høyoppløselige bilder fra pressemeldingen. Klikk på bildet og høyreklikk deretter den store bildet for å lagre.

 

Hylleblomstsaft med Muscovado (7 MB)

Jordbærsyltetøy med sitron og mynte (21 MB)

Fennikel- og pæremarmelade (20 MB)

Bjørnebærsyltetøy med gin (16 MB)

Minirabarbrapaier med varmvispet marengs (27 MB)

Makroner med bringebærkrem (16 MB)

 

Har du spørsmål vedrørende oppskrifter og bilder, vennligst kontakt:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

For andre spørsmål vedrørende pressematerialet, vennligst kontakt:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com