Appelsin-cantuccini (italienske skorper)

ca. 50 stk.
Appelsin-cantuccini (italienske skorper)
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

4 dl hvetemel
2 dl Dansukker Brun Farin
1 ts vaniljesukker
2 ss Cointreau eller Grand Marnier
revet skall av 1 usprøytet appelsin
2 ss smør eller margarin
2 egg
200 g skåldede mandler

Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Ha i likør, appelsinskall, matfett og egg og rør sammen til en deig. Arbeid inn mandlene. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Del deigen i to deler som formes til ruller, ca. 3 cm i diameter, på melet bakebord. Legg rullene på plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Skjær i 1 1/2 cm brede stykker. Legg stykkene tilbake på platen og dekk med et bakepapir. Stek i 10 minutter til. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker