Appelsinmarmelade med sjokolade

35 minutter
Appelsinmarmelade med sjokolade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 kg appelsiner
  • saft og skall fra 1 ubehandlet lime
  • 75 g revet hvit sjokolade
  • 4 ss Cointreau
  • 5 dl Dansukker Syltesukker
  • 2 ss finhakkede hasselnøtter

Skjær skallet av appelsinene og skjær ut filétene, slik at bare rent fruktkjøtt kommer med. Ha appelsinfiléter samt limeskall og –saft i en kjele og småkok under lokk i 10 minutter. Tilsett sjokolade, likør og syltesukker, og kok under omrøring i 3 minutter. Bland i de hakkede hasselnøttene. Skum av nøyaktig. Ha marmeladen over i varme, grundig rengjorte glass. Lukk igjen. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker