Aromapepperkaker

Aromapepperkaker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

150 g Dansukker Sukker
3/4 dl Dansukker Lys eller Mørk Sirup
150 g margarin eller smør
2 små egg
1/2 ss revet pomeransskall
1/2 ss ingefær
1/2 ss nellik
1/2 ss natron
400 g hvetemel

Kok opp sukker og sirup. Tilsett fettet og la det smelte. La massen avkjøles.
Rør i egg, krydder, natron og mesteparten av melet. Dekk deigen med litt mel og la den stå kjølig et par timer eller til neste dag.

Elt deigen smidig på bakebordet. Kjevles tynt ut, ca. 2 mm. Stikk ut kaker med ønsket form. Legg dem på smurt plate. Stek kakene ved 175 °C i 8–10 minutter. La kakene avkjøles på platen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker