Bærdaiquiri

2 glass ca. 20 min. + 3 timer i fryser
Denne bærdaiquirien er flott å servere som førdrink i sommer. Serveres iskald med isbiter med bær, rom, boblevann og mynte eller sitronmelisse på toppen!
Bærdaiquiri
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Bærisbiter

    • 200 g bær (100 g puré)
    • 2/3 dl vann
    • ½ dl Dansukker Sukker

    Bærdaiquiri

    • 1 brett med bærisbiter
    • 2 dl kullsyreholdig vann
    • 10 cl lys rom, valgfritt
    • mynte eller sitronmelisse

    Kok opp bærpureen sammen med resten av ingrediensene.

    Rør til sukkerkrystallene er oppløst. La væsken avkjøles før du heller den i isbitbrettet. Sett i fryseren ca 3 timer.

    Bland alt i en mikser, og kjør til isbitene er knust. Hvis du ikke har mikser, knuser du isbitene med en morter sammen med de andre ingrediensene.

    Hell over i to glass. Pynt eventuelt med mynte eller sitronmelisse.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker