Ingredienser
1/2 l ruccolablader
1 ts kapers
1 dl olje – gjerne olivenolje
2 ts melis
2 ss hvitvinseddik, gjerne hvit balsamico
1 fedd hvitløk
50 g pinjekjerner eller valnøtter
2 ss knust kavring eller brødsmuler
Salt og pepper
Båndspagetti
1–2 squash
2 ss olivenolje
500 g båndspagetti
1 1/2 l vann
Salt og pepper
Instruktioner
Pesto
Ha alle ingrediensene i en mikser og kjør dem til en jevn masse. Pestoen holder seg ca 1 uke i kjøleskapet.
Båndspagetti
Squashen skjæres i ca 1/2 cm tykke skiver. Stek dem på begge sider i olivenolje på en varm panne, slik at de får farge. Smak til med salt og pepper.
Pastaen kokes ”al dente” i lettsaltet vann. Tilsatt olje. Sil fra vannet og bland pastaen med halvparten av pestoen og den stekte squashen. Resten av pestoen helles over pastaen ved servering. Du kan også bruke andre typer pasta.
Ønsker du en litt magrere variant av pestoen, kan du erstatte halvparten av oljen med vann.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.