BBQ-saus

BBQ-saus
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1 pakke bacon i terninger, 120–150 g
1 stor gul løk i terninger
3 ss kinesisk soya
3 finhakkede hvitløksfedd
1 boks (500 g) moste tomater
3 ss tomatpuré
3/4 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 ss Dansukker Brun Farin
2 ss Dansukker Mørk sirup
1 krm røykkonsentrat (f.eks. Liquid Smoke fra Try Me)
1 ss chilipulver
2 ss Colman sennepspulver
2 ts paprikapulver
1 1/2 ts salt
1 laurbærblader
2 krm malt kryddernellik
1 krm kajennepepper

Brun baconet i en kasserolle. Tilsett og fres den hakkede løken. Tilsett de andre ingrediensene, og la småkoke i ca. 45 minutter til sausen er tykk og seigtflytende. Hell over på glass eller flaske. Oppbevares i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker