Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

6-8 porsjoner
Bjørnebærcobbler i porsjonsformer
(1)

Topping
2 dl mel
2 1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 lettvispede egg

Bærfyll
500 g til 1 kg bjørnebær eller andre bær
2 ss potetmel
1 dl Dansukker Demerarasukker

125 g smeltet smør

Sett ovnen på 190 °C.

Topping: Bland mel, sukker, bakepulver og halvparten av eggene. Kna en smuldrete deig med fingrene. Tilsett mer egg etter behov.

Lag fyllet ved å blande bærene, potetmelet og sukkeret jevnt sammen.

Legg bærene i former, legg på toppingen, og hell over det smeltede smøret.

Stekes i ovnen til de er gyllenbrune (rundt 30–35 minutter).

La paien avkjøle seg litt før den serveres, gjerne med vaniljeis eller tykk yoghurt.