Ingredienser
150 g smør eller margarin
2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
3 egg
2 dl hvetemel
50 g mandelmel
2 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Madeleineform
Fett til formen
Pynt
120 g mørk sjokolade
50 g mandelspon eller pinjekjerner
Instruktioner
Rør smør og sukker smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland de øvrige ingrediensene, og arbeid dem inn i røren. Smør en madeleineform, og legg i røren. Stek midt i ovnen ved 175 °C (varmluftsovn 150 °C) i ca. 18 minutter. Hvelv ut kakene, og la dem avkjøle på rist.
Legg sjokoladen i en sprøytepose av plast, og smelt den i mikrobølgeovnen eller i varmt vann. Sprøyt sjokoladen på kakene. Sett mandelspon eller pinjekjerner som tær i sjokoladen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.