Bondegårdskaker

ca 40 stk.
Bondegårdskaker
Stemmer: (14stemmer)

Ingredienser

4 dl hvetemel
200 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 eggeplomme

Glasur
5 dl Dansukker Melis
1 ss flytende margarin
1-2 ss vann
konditorfarge

Bland sammen ingrediensene i en haug på bakebordet, og kna sammen til en deig. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter. Kjevle deigen ut til en tykkelse på ca. 3 mm. Stikk ut kaker med form eller mal. Legg på brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Bland sammen melis, margarin og vann til en jevn røre. Del glasuren i små glass og tilsett ulike farger. Pynt kakene med glasuren. La tørke på rist.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker