Bringebær og blåbær i kaffekrem

4-6 personer
Bringebær og blåbær i kaffekrem
Stemmer: (2stemmer)

Ingredienser

3 ts nescafé
1 ss vann
6 dl bringebær og blåbær (evt. kirsebær eller bjørnebær)
2 egg
1/2 krm salt
3 ss Melis
2 dl kremfløte

1. Løs opp kaffepulveret i 1 ss kokende vann. Avkjøles.

2. Rens og skyll bærene. Fordel dem i fire dessertskåler.

3. Skill eggene og pisk hvitene og saltet til et fast skum. Pisk plommene og melisen luftig i en annen skål.

4. Pisk kremfløten til en fast krem. Bland i den avkjølte kaffen. Vend kremen og eggehviteskummet i eggeplommeblandingen. Fordel kaffekremen over bærene og server straks.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker