Champagnesorbet

10 porsjoner
Champagnesorbet
Stemmer: (0 stemmer)

Ingredienser

Sorbet
2 gelatinark
2 1/2 dl Dansukker Melis
1 1/2 dl vann
5 dl musserende vin

Bringebærsaus
1 dl frosne bringebær
2 dl Dansukker Melis
100 g hakket hvit sjokolade


Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring.
Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.

Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker