Champagnesorbet

10 porsjoner
Champagnesorbet
(0)

Sorbet
2 gelatinark
2 1/2 dl Dansukker Melis
1 1/2 dl vann
5 dl musserende vin

Bringebærsaus
1 dl frosne bringebær
2 dl Dansukker Melis
100 g hakket hvit sjokolade

Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring.
Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.

Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.