Chorizo- og tomatmarmelade

1 glass 30 minutter
Chorizo- og tomatmarmelade er en krydret marmelade som er like god til hamburger og grillet kylling som til ostefat. En morsom variant for deg som liker å prøve ut nye smaker!
Chorizo- og tomatmarmelade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 80 g chorizo
  • 1 liten rødløk
  • 1/4 hakket chili
  • olje
  • 250 g cocktailtomater
  • Saften av1/2 sitron
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss Dansukker Mørk Sirup
  • 1/2 dl vann
  • 250 g Dansukker Syltesukker

Skjær chorizoen i små biter. Stek dem gyllenbrune. Sett nøttene til side.

Skrell og hakk rødløken, finhakk chilien og fjern frøene. Fres olje i en kasserolle.

Skjær tomatene i mindre biter og ha dem i kasserollen. Tilsett sitron, tomatpuré, sirup og vann. Fres i ca. 3 minutter.

Tilsett syltesukker og chorizo, og kok i ca. 5 minutter. Rør av og til.

Ta gryten bort fra varmen. Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker