Cookie dough dyppet i sjokolade

30-35 stk. 1 time
Cookie dough dyppet i sjokolade
Stemmer: (23stemmer)

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 1 dl Dansukker Brun Farin
  • 1/2 dl Dansukker Demerarasukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss melk
  • 2 1/2–3 dl hvetemel
  • 1/2 dl mandler
  • 1/2 dl hasselnøtter

Pynt

  • 250 g mørk sjokolade
  • Nøtter

Visp smør, brun farin, demerarasukker og vaniljesukker i en bolle. Ha i melk og hvetemel, og rør om.

Hakk mandler og hasselnøtter, og bland inn. La deigen hvile i kjøleskapet i 30 minutter.

Kjevle ut deigen på melet bakebord til en tykkelse på ca. 2 cm. Stikk ut hjerter med en liten hjerteform, og sett i fryseren i ca. 20 minutter.

Smelt imens den mørke sjokoladen. Ta ut hjertene, dypp dem i sjokoladen og strø på litt hakkede nøtter. La stivne i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker