Corn dogs (maispølser)

8 stk
Corn dogs (maispølser)
Stemmer: ( 56 stemmer)

Ingredienser

2 1/2 dl siktet hvetemel
1 3/4 dl gult maismel
2 ss Demerarasukker
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ss margarin
1 stort, sammenvispet egg
1 3/4 dl helmelk
8 grillpølser
8 grillspyd i tre
matolje til fritering

1. Bland alle de tørre ingrediensene i en stor skål. Tilsett margarin og bland til en smuldrete masse. Bland i det sammenpiskede egget og melken, og visp til en glatt røre.

2. Tørk av pølsene og tre dem på langs inn på grillspydene. Dypp hver pølse i røren og sørg for at laget som dekker den, blir jevnt ved hjelp av en slikkepott.

3. Varm opp oljen til 200° i en jerngryte eller lignende, og friter pølsene som er dekket med røre, i 4-5 minutter. Serveres med én gang.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker