Eggetoddy à la bjørnebær

4 glass 30 min.
Eggetoddy à la bjørnebær er en spennende dessert på de voksnes julebord. Fordel eggetoddy og bjørnebærkompott i fine glass, og pynt med bjørnebær etter egen smak.
Eggetoddy à la bjørnebær
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Bjørnebærkompott

    • 2 dl bjørnebær
    • 1 ss vann
    • 1/2 dl Dansukker Syltesukker

    Eggetoddykrem

    • 2 eggeplommer
    • 1/2 dl Dansukker Melis
    • 125 g mascarpone
    • 1 ss limoncello
    • 3/4 dl kremfløte

    Pynt

    • bjørnebær

    Kok bær, vann og sukker i en kasserolle i 1 min. Hell kompotten i 4 glass. Sett i kjøleskap.

    Visp eggeplommer, sukker og mascarpone. Tilsett limoncello, og bland til en kremet blanding.

    Visp fløten og vend den inn i eggedosisen. Vend kremen og fordel den i glassene med kompott. Pynt med bjørnebær og server.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker