En liten godbit til kaffen etter maten

30 stk.

Karakter (7 stk)

Ingredienser

1/2 dl kremfløte
100 g sjokolade i biter
1 ts vaniljesukker
1 ss Dansukker Melis
50 g romtemperert usaltet smør

Smakstilsetninger
1 ss rosiner og 1 ss rom
eller
1/2 dl knuste mandelmakroner og eventuelt 1 ss mandel- eller kaffelikør
eller
revet skall av 1 ubehandlet appelsin og 1 ss Cointreau
eller
1 ss finhakket syltet ingefær og 1/2 ts finhakket rød chili
eller
1 dl kokosflak og 2 ss kandisert frukt

Instruktioner

Kok opp fløten og sjokoladen i en kasserolle. Ta bort fra varmen og rør til all sjokoladen er smeltet. Tilsett vaniljesukker, melis og valgfri smakstilsetning. La stå i kjøleskap i ca. 2 timer. Rør deretter i smøret. Form kuler som dyppes i melis eller kakao, eller dyppes i smeltet sjokolade og deretter ev. rulles i kokosflak eller hakkede mandler/nøtter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.