Ingredienser
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Sukker
2 æg
Revet skal af en ubehandlet citron
2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. hakket syltet ingefær
1 tsk. bagepulver
Fyld
4 syrlige æbler
Topping
2 spsk. hakkede hasselnødder
2 spsk. Dansukker Perlesukker
1 spsk. kokosmel
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C.
Rør sammen smør og sukker.
Tilsett eggene, ett om gangen, og visp til de blir hvite.
Bland mel, bakepulver og ingefær, og vend dette inn i røren.
Skrell eplene og skjær dem i terninger. Legg ca. halvparten av eplene i røren i en smurt og strødd form, ca. 24 cm i diameter. Legg resten på toppen. Strø over hasselnøtter, sukker og kokosflak. Stek i ca. 40 minutter.
Oppskrift Erika Persson, Västerås, Sverige
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.