Fersken-Melbasyltetøy

2 timer
Fersken-Melbasyltetøy
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1 kg bringebær
1 kg ferskner
1 kg Dansukker Syltesukker

Rens bringebærene. Bland bringebærene med et halvt kilo Syltesukker. Kok opp under omrøring, og kok i 2 minutter. Ta gryten av platen, og skum godt av.

Skold fersknerne, fjern skallet og skjær dem opp i små biter. Bland ferskenbitene med Syltesukker, og kok under omrøring i 5-10 minutter, alt etter hvor modne ferskenene er. Ta gryten av platen og skum godt av. Fyll glassene delvis opp med den ene typen syltetøy. Sett dem i kjøleskap for å kjølne og stivne.

Hell like mye av den andre typen syltetøy over det kalde, og sett det i kjøleskapet. Gjenta til glassene er fylt opp. Skru på lokket. Oppbevar kaldt. Det er fullt mulig å bytte ut bringebær og fersken med andre frukter og bær som går bra sammen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker