1. Sikt mel, farin og kakao i en bolle. Pisk inn melken og til slutt egget. Settes i kjøleskapet i 30 minutter.
2. Stek fire pannekaker.
3. Rens jordbærene og skjær dem i skiver. Legg dem i en skål og hell over likøren. Settes i kjøleskapet i noen timer.
Fyllet
1. Smelt smøret i en kasserolle. Tilsett melet og rør godt sammen. Tilsett sukker og fløte. Bland i eggeplommen. Avkjøles.
2. Pisk eggehvitene sammen med vaniljesukkeret til et fast skum. Vendes forsiktig inn i røren. Så langt kan alt forberedes på forhånd.
Før servering setter du ovnen på 175 °C. Smør en langpanne med litt smør. Legg pannekakene oppå. Fordel fyllet på pannekakene. Brett sammen og sett i ovnen i ca. 8 minutter.
Fordel jordbærne på fire tallerkener og løft forsiktig de bakte pannekakene over. Sikt litt melis over.
Oppskriften er utarbeidet av