Ingredienser
500 g frosne bær etter eget valg, frosne (200 g råsaft)
2 dl Dansukker Syltesukker
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
1 dl vann
Olje til formene
Dansukker Økologisk Sukker til å vende godteriet i
Instruktioner
Legg bærene i en kasserolle og tin på svak varme. Bland bærene og sil gjennom en finmasket sil.
Mål opp bærsaften til 200 g og hell den i en ren kasserolle. Tilsett syltesukker, glykosesirup og vann. Kok på svak varme til massen er 120 °C.
Smør former av silikon, f.eks. is- eller godteriformer med olje og hell i massen. La stivne i romtemperatur i omtrent ett døgn.
Vend bitene i sukker, så klistrer de ikke så lett i hverandre. Oppbevares tørt i boks med lokk.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.