Ginger beer

5 glass 1,5 time
Ginger beer er en frisk ingefærdrikk som kan serveres både før og til maten. Pynt gjerne med mynte og skivede ingefær for litt ekstra feststemning.
Ginger beer
(0)

  • 1 1/2 dl fersk ingefær
  • 2 dl Dansukker Demerarasukker
  • skall av 3 sitroner, gjerne usprøytede
  • 2 dl av sitronsaften
  • 1 liter mineralvann

Servering

  • mynte, fersk ingefær skåret i skiver, is

Vask og riv ingefæren med skallet på. Legg ingefæren i en skål og press ut saften med en morterpistil. Tilsett rørsukker.

Riv sitronskallet og tilsett det i ingefærblandingen. Knus til det væsker seg skikkelig.

Tilsett sitronsaft og mineralvann. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time. Sil blandingen gjennom en finmasket sil.

Legg is i glasset og hell over ginger beer. Pynt med mynte og skivet ingefær.