Glutenfri kokosrull

ca. 15 skiver
Glutenfri kokosrull
Stemmer: (8stemmer)

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 dl Dansukker Sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl kokosmasse
  • 3/4 dl potetmel
  • 1 1/2 ts bakepulver

Til kaken

  • 1 dl kokosmasse
  • 1/2 dl Dansukker Sukker

Fyll

  • 100 g smør eller margarin
  • 1 dl Dansukker Brun Farin
  • 1 ts vaniljesukker

Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland sammen de øvrige ingrediensene og vend dem inn i deigen. Bre deigen ut på smurt bakepapir i en langpanne. Stek i ovnen på midterste rille ved 250 °C i ca. 5 minutter.
Strø kokosmasse og sukker på kaken før den vendes over på et bakepapir.
Bland sammen ingrediensene til fyllet og bre det over kaken. Rull sammen fra langsiden. Oppbevares i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker