3 dl kremfløte
6 kvister basilikum
300 g hvit sjokolade i biter
1/2 dl Dansukker Melis
1/2 dl Dansukker Brun Farin
2 ss balsamicoeddik
2 ss vann
1/2 liter jordbær
Basilikumblader
Bland kremfløte og basilikum i en gryte, og kok i 5 minutter. Ta gryten fra platen, og la den stå i 15 minutter. Ta opp basilikumen. Kok opp fløten på nytt, og ha i sjokolade og melis. Kok under omrøring til sjokoladen har smeltet. Settes i kjøleskap til det er avkjølt. Visp blandingen med elektrisk visp, og ha over i porsjonsglass. Settes i kjøleskap til den skal serveres.
Rens jordbærene, og del dem i to. Ha dem i en bolle. Bland brun farin, eddik og vann i en gryte, og kok opp. Hell over jordbærene, og rør om. La stå og trekke i ca. 30 minutter. Pynt kremen med et basilikumblad, og server jordbærene til.
Oppskriften er utarbeidet av