Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomarinerte jordbær

4 porsjoner 1 time
Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomarinerte jordbær
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Pannacotta

    • 100 g hvit sjokolade
    • 2 st gelatinplater
    • 4 dl kremfløte
    • 1 ts vaniljesukker

    Marinerte jordbær

    • 200 g jordbær
    • 1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
    • Saften av 1 lime

    Finhakk den hvite sjokoladen, og legg den i en bolle. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
    Bland gelésukker, fløte og vaniljesukker i en gryte, og la koke i et 1/2 minutt. Ta opp gelatinplatene og klem ut vannet ordentlig. Rør gelatinplatene inn i den varme fløten.
    Hell den varme røren over sjokoladen, og rør til en jevn røre.
    Hell over i 4 glass, og sett i kjøleskapet i 1 time for å stivne.
    Skyll jordbærene, og skjær dem i biter. Legg dem i en bolle, og tilsett sukker og limesaft. La stå i ca. 30 minutter, slik at de trekker til seg mye smak.
    Ved servering legges de marinerte jordbærene på pannacottaen.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker