Hvit sjokoladetrøffel med jordbær og kardemomme

Ca. 25 stk.
Hvit sjokoladetrøffel med jordbær og kardemomme
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

200 g hvit sjokolade
1 dl kremfløte
1/2 dl jordbærpuré
2 ts knust kardemomme
2 ss Dansukker Lys Sirup på flaske

Pynt
100 g smeltet hvit sjokolade
Frysetørkede jordbær
Knust kardemomme

Hakk sjokoladen, og sett til side.
Kok opp fløte, jordbærpuré, kardemomme og sirup.
Hell den varme fløten over den hakkede sjokoladen, og rør til en jevn røre. La stå kjølig i minst 4 timer.
Form til runde boller, og dypp i hvit sjokolade. Pynt med litt frysetørkede jordbær eller knust kardemomme.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker