Fyll
Pynt
Saus
Visp eggeplommer, vaniljesukker og melis lett og luftig. Stivpisk kremfløten og det finkornede sukkeret, og vend kremen ned i eggeblandingen. Kjør blandingen i en ismaskin til den er fast, eller hell den i en form og sett den i fryseren i minst 4 timer. Rør et par ganger i isen under innfrysingen. Fordel 3/4 av isen i seks glass, og trykk isen opp langs kantene. Sett et mindre glass ned i hvert glass med is, og sett i fryseren. Smelt nougaten over vannbad eller på svak effekt i mikrobølgeovn. Hent glassene ut av fryseren, og ta ut de mindre glassene. Dekk isen med den smeltede nougaten. Legg to kirsebær i hvert glass. Legg på den resterende isen, og sett glassene tilbake i fryseren. Smelt sjokoladen over vannbad eller på svak effekt i mikrobølgeovn. Hent glassene med is ut av fryseren, og dypp dem raskt i varmt vann, slik at isen løsner fra glassene. Sett isen uten glass tilbake i fryseren i 10 minutter før den smeltede sjokoladen fordeles over med en skje. Settes tilbake i fryseren frem til servering. Bland ingrediensene til sausen i en kasserolle, og la det småkoke under lokk i 10 minutter. Ta opp kanelstangen. Server sausen til isen. Pynt gjerne med friske kirsebær.
Oppskriften er utarbeidet av