Ingredienser
125 g smør eller margarin
1 1/4 dl Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker
2 krm salt
2 1/2 -3 dl hvetemel
Fyll
100 g naturell kremost / Philadelphia ost
2 1/2 dl Dansukker Melis
2 ss hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 dl hakkede valnøtter
1 1/2 dl kokosmasse
Glasur
100 g hakket mørk sjokolade
30 g smør eller margarin
2 ss vann
1 1/4 dl Dansukker Melis
Instruktioner
Ha smør/margarin, melis og vaniljesukker samt salt i en bolle og arbeid til det blir lett og luftig i en mikser. Arbeid inn melet. Ta deigen ut på et bakebord og trill 36 kuler av den. Legg dem på en stekeplate med bakepapir. Lag en fordypning midt i hver kule. Stek midt i ovn ved 170 grader i 12-15 minutter.
Imens blandes ingrediensene til fyllet. Ta stekeplaten ut av ovnen og legg på en knapp teskje fyll på hver kake. Sett dem inn i ovnen igjen i ytterligere 5-8 minutter. Avkjøl på platen.
Bland sammen ingrediensene til glasuren i en kjele og smelt det sammen på svak varme. Avkjøl det litt før det has med skje over fyllet på kakene.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.