Ingredienser
2 1/4 dl Dansukker Sukker
2 ss (40 g) Dansukker Glykosesirup
1/2 dl vann
7 gelatinark
3 (100 g) eggehviter
2 ss Dansukker Melis
Rød og grønn konditorfarge
2 dl Dansukker Melis
2 dl potetmel
Instruktioner
Ha sukker, glykosesirup og vann i en tykkbunnet gryte, og kok til massen er 100 °C. Legg så gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter. Hell av vannet, og smelt gelatinbladene. Begynn med å vispe eggehviter, melis og farge i en bolle med elektrisk visp til det er stivt. Når massen i gryten er 127 °C helles den i eggehviterøren under fortsatt visping. Tilsett den smeltede gelatinen, og fortsett å vispe til røren er fast og blank og har begynt å kjølne. Bland melis og potetmel, og legg i en langpanne. Fyll røren i en sprøytepose, og sprøyt ut remser i langpannen. La stå og stivne i romtemperatur. Klipp remsene i biter i ønsket størrelse. Rull bitene i melisblandingen. Oppbevares i en boks ved romtemperatur.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.