Juletrekake

Juletrekake
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

100 g (1 dl) flytende margarin
3 egg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl surmelk
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts malt ingefær
1 ts malt kryddernellik
2 ts malt kanel

Lag ditt eget juletre og sikt over melis slik at du får et snødekt juletre til kaffeselskapet eller til bruk som borddekorasjon.

Kle en langpanne med bakepapir. Sett ovnen på 200 °C. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett margarinen og surmelken. Bland sammen mel, bakepulver og krydder og vend det inn i røren. Hell røren over i langpannen og stek i ca. 15 minutter.

Bruk former til å stikke ut stjerner i ulike størrelser. Stable stjernene oppå hverandre. Sikt over melis – og du har en snødekt juletrekake til kaffeselskapet eller til bruk som borddekorasjon.

Du kan også laste ned malene våre. Lag da en dobbel porsjon av deigen og bak i to langpanner for å få tilstrekkelig med etasjer på juletreet ditt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker