Karamellkake

40 stk. 1 time
Karamellkaken er en av favorittene blant småkakene! Blandingen av smør, sukker og sirup gjør karamellkakene herlig seige. Med disse er søndagskaffen fullkommen.
Karamellkake
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 150 g smør, romtemperert
  • 1 dl Dansukker Økologisk Sukker
  • 1 ss Dansukker Lys Sirup
  • 3–3 1/2 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker

Sett ovnen på 175 °C.

Rør sammen ingrediensene i en skål. Kna til deigen er jevn, og del den i 3 deler.

Rull ut stenger som du legger med litt avstand imellom på en bakepapirkledd plate. Trykk stengene flate og lag mønster med en gaffel.

Stek lengdene midt i ovnen i ca. 14–15 minutter og skjær dem i ruter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker