Kejon med Chojang, krabbekaker med dippsaus

4 porsjoner
Kejon med Chojang, krabbekaker med dippsaus
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

350 g kokte poteter med skall
2 revne hvitløksbåter
1 finhakket rød chili
3 stk. finhakkede salatløk
225 g krabbekjøtt
finrevet skall av 1/2 lime
2 ss finhakket, frisk koriander
1 ts salt
1–2 krm svartpepper
1 ts Brun Farin

Panering
1 dl strøbrød
1 dl hvetemel
1 egg
2 ss sesamfrø
olje

Saus
3 ss eddik
1 1/2 ss Sukker
3 ss Lys Sirup tilsatt 1 ts revet ingefær
2 stk. finhakkede salatløk
2 ss mørk soyasaus

Bland sammen ingrediensene til sausen og sett den til side.

Skrell potetene og mos eller riv dem. Bland sammen alle ingrediensene til krabbekakene. Del røren i 8 emner som formes til biffer. Sett dem i kjøleskap i 30 minutter.

Bland strøbrød og sesamfrø på en tallerken. Pisk egget i en annen tallerken og legg melet på en tredje. Dypp krabbekakene først i melet, deretter i egget og til slutt i strøbrødblandingen.

Varm opp olje (ca. 170°) i en stekepanne og stek krabbekakene i 3–4 minutter på hver side. Server dem varme sammen med sausen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker