Kjøttboller og grønnsaksstaver med dipp

Kjøttboller og grønnsaksstaver med dipp
(0)

Kjøttboller
1/2 finhakket gul løk
1 ts Dansukker Sukker
1/2 kg kjøttdeig (av storfe)
1/4 kg kjøttdeig (av svin)
1/2 revet gul løk
1 kald, kokt potet
1 eggeplomme
3/4 dl melk
1 ts Dansukker Råsukker
1 ts salt
1 krm hvit pepper
1 krm sort pepper
matfett till steking

2 gulrøtter i staver
5–6 blomkålbuketter
10 cm slangeagurk i 5 cm lange staver

Dipp
1/2 avokado
50 g lett Philadelphia-ost eller naturell fløteost
1 ts Dansukker Melis

Suppler matpakken med en frisk frukt.

Kjøttboller
Stek den hakkede løken sammen med strøsukkeret slik at den blir myk. Bland den stekte løken med de øvrige ingrediensene. Form deigen til kjøttboller. Stek dem i matfett.

Dipp
Mos avokadoen og bland mosen og osten med melis.

Suppler matpakken med en frisk frukt.

Frys de kjøttbollene som ikke skal spises med en gang og bruk dem ved en senere anledning.