Klissekake med kokostosca i langpanne

ca. 20 stykker
Klissekake med kokostosca i langpanne
Stemmer: (6stemmer)

Ingredienser

  • 5 egg
  • 500 g Dansukker Brun Farin
  • 200 g romtemperert smør
  • 1 dl kakao
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 krm salt
  • 3 1/2 dl hvetemel

Toscaglasur

  • 400 g kokosflak
  • 3 dl Dansukker Sukker
  • 2 dl Dansukker Lys Sirup
  • 3 dl kremfløte
  • 125 g smør eller margarin

Visp sammen egg og brun farin. Tilsett smør, kakao, vaniljesukker og salt, og visp til en jevn røre. Bland i melet. Hell røren på et smurt bakepapir i en langpanne 30 x 40 cm. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Bland imens sammen ingrediensene til toscaen i en kasserolle, og la småkoke under omrøring i 5 minutter. Fordel røren på kaken, og stek i ytterligere 10 minutter. Avkjøl kaken før den skjæres i ruter. Legg rutene i en boks med papir mellom hvert lag. Rutene egner seg godt til frysing.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker